Тази година Instagram ще стане на 10 години, но въпреки това се превърна в една от най-използваните социални мрежи след Facebook.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и как футболистът отбеляза  рождения ден на половинката си

Как Роналдо отбеляза рождения ден на Джорджина

Любов ли бе, да я опишем

Освен начин за споделяне на снимки, Instagram се превърна и в машина за пари за известните личности. Кристиано Роналдо вече със сигурност е най-апетитната хапка за всеки рекламодател, защото постигна нещо, което никой друг до този момент не е.

Португалецът вече може да се похвали, че има 200 милиона последователи - повече от всяка друга известна личност. На второ място по това отношение остава Ариана Гранде с малко над 173 милиона. Плътно зад нея пък е Дуейн Джонсън със 170 милиона последователи.

Според списание Forbes, Роналдо печели по 1 милион долара за всеки платен пост в Instagram. Най-следваният акаунт в социалната мрежа е този на Instagram с над 330 милиона последователи.

Кристиано Роналдо, разбира се, се зарадва на новината и побърза да я отпразнува с пост. Проучване на HypeAuditor обаче твърди, че близо 50 милиона от акаунтите, които следват португалеца, са фалшиви или подозрителни, пише The Sun.

Кристиано Роналдо, Pestana Cr7 Gran Vía, Мадрид и новият хотел на футболиста

Новият хотел на Роналдо

Подробности за Pestana Cr7 Gran Vía в Мадрид