Няма спор, че Кристиано Роналдо е един от най-добрите футболисти в историята на този спорт. Индивидуалните му постижения, както и отборните, са показателни за това.

Джорджина Родригес, Роналдо, Elle Италия и някои разкрития за връзката им

Какво призна за връзката си Роналдо Джорджина Родригес

Искрено и лично пред Elle Италия

Но във вторник, 16 април, Кристиано трябваше да преглътне факта, че неговият Ювентус беше изхвърлен от Шампионската лига от Аякс. Двубоят за "старата госпожа" се развиваше добре, като те дори поведоха в резултата с гол на португалеца. Ентусиазмът им обаче беше попарен, защото Аякс спечелиха с 1:2 и с общ резултат от двата мача 2:3 се класираха за полуфиналната фаза на турнира.

Наблюдателни фенове забелязаха много интересна тенденция около отпадането на Ювентус. Според нея, отборите на Кристиано Роналдо неизменно отпадат, когато през същата година по кината трябва да тръгне анимацията "Играта на играчките".

Филмите на Pixar са излизали през 1995, 1999, 2010 и 2019 г. Естествено, през първите две години Роналдо не се е състезавал, но през 2010 г., когато играеше в Реал Мадрид, отборът отпадна отново на четвъртфиналите от Олимпик Лион, пише Business Insider.

Кристиано Роналдо, глобата, наложена му от УЕФА, и за колко време ще я плати

Колко време ще отнеме на Роналдо да плати глобата си

20 000 евро са нищо за някои

Историята се повтаря девет години по-късно, което може и да е чиста случайност, но звучи доста забавно. Е, Роналдо няма да го гледаме в следващата фаза на Шампионската лига, но пък ще можем да направим това с "Играта на играчките 4" от 28 юни.