Трагичната смърт на принцеса Даяна преди 21 години не успя да заличи спомените и любовта, която до ден днешен мнозина изпитват към нея. И продължава да вдъхновява милиони хора по целия свят.

Жената чудо, Гал Гадот, принцеса Даяна и как е вдъхновила супергероя

Как принцеса Даяна е вдъхновила Жената чудо

Гал Гадот разкрива повече

31-годишната актриса Кристен Стюърт ще играе принцеса Даяна Спенсър във филма Spencer на Пабло Лараин, който трябва да излезе тази есен.

За да пресъздаде възможно най-реалистично личността й, Кристен до такава степен се отдава на изучаването й, че си води записки, докато слуша записи с гласа на принцесата на Уелс. И въпреки че е от Лос Анджелис и не е запозната в детайли с автобиографията й, тя казва, че Даяна означава много за нея.

"Не мога да спра да мисля за нея", споделя пред Fox 28 актрисата след дългото си проучване. "Често се чудя какво би си помислила за случващото се в света в момента." Твърди още, че е "изконсумирала" всичко за принцесата. Всичко, което може да се чуе и види.

Кристен Стюърт сравнява предстоящият Spencer с друг филм за Даяна - сериалът The Crown, с участието на Ема Корин. Защото е сигурна, че "много клюкари" си мислят, че тя и Ема показват принцесата в една и съща светлина, че следват еднаква сюжетна линия.

Spencer, Кристен Стюърт, ролята на принцеса Даяна и кой ще изиграе принц Чарлз в новата екранизация

Още подробности за новия филм за принцеса Даяна

"Е, аз играя Даяна на по-късен етап от живота й. Когато е почти на 30", а Ема, когато е "много по-млада", уточнява накрая Стюърт.