Съпругата на Джон Леджънд - Криси Тейгън, е известна със своите пристрастия към кулинарията. Зад гърба си вече има издадени няколко книги с кулинарни рецепти, често показва различни ястия в социалните мрежи и дори има профил в Instagram, наречен Cravings.

И въпреки че много от феновете ѝ приемат положително нейните ястия, един от последователите й в социалните мрежи смята, че тя не заслужава такава популярност. В профила на Криси в Twitter се появи коментар, в който се твърди, че е копирала рецепта от популярен готвач.

"Не можеш да готвиш, без да копираш нечия друга идея от кулинарна книга. Копиране е дори и да промениш леко нещата. Измисли си свои ястия", пише неизвестният обвинител, като твърди, че въпросната открадната рецепта е на шеф Майк, който е работил за семейството на звездата, а в момента има ресторант в Ню Йорк. По думите му, готвачът е видял открадната си рецепта и дори смята да заведе дело срещу Криси Тейгън.

Криси Тейгън побърза да се защити пред нападателя си, като изтъкна, че няма идея кой е шеф Майк и иска да говори с него. Тя уточни, че никога не е крала рецепта и винаги говори с много възхищение за готвачите и ресторантите, които посещава и харесва.

"Представи си какво его трябва да имаш, за да смяташ, че някой те краде, когато този някой не е чувал за теб", пише още Криси Тейгън.

Така и не става ясно коя точно е въпросната крадена рецепта, нито кой е шеф Майк, но ако Криси наистина е откраднала рецептата му, без да го спомене, предполагаме, че скоро и готвачът ще надигне глас.

Много от феновете ѝ побързаха да я защитят, като изтъкнаха, че когато обвиняваш някого, че плагиатства, трябва да бъдеш по-конкретен за коя рецепта от коя книга става въпрос.

Криси Тейгън, Спондж Боб и защо се подиграват на модела

Защо оприличават Криси Тейгън на Спондж Боб

Понякога хората не спират да обиждат