Последните дни са особено трудни и емоционални за Криси Тейгън. Миналата седмица тя сподели с последователите си в Instagram, че по това време трябваше да държи в ръце третото си дете - Джак, което загуби през септември.

Криси Тейгън, есето за загубата на сина си Джак и какво има да ни каже

Криси Тейгън откровено за загубата на сина си

Емоционални думи, дълбоки рани и мъчителни моменти

Тейгън отново бе повече от откровена и не скри какво изпитва. "Моят малък Джак трябваше да се роди тази седмица и не се чувствам добре. Наистина усещам ритници в корема си и не са въображаеми", написа тя и публикува и видео, в което наистина се виждат движения в корема й, сякаш "той ми казва здравей".

Моделът разкри също, че се налага да се подложи на операция заради ендометриоза. Интервенцията бе на следващия ден, а скоро след като бе в състояние, съпругата на Джон Леджънд публикува и няколко снимки от Мексико - по време на снимачния процес на видеото към песента "Wild", в което разкриха, че чакат трето дете.

"Бях в десета седмица и не бях на себе си от щастие", започва Тейгън. Не крие, че е искала по-скоро да сподели с всички, че е отново бременна и не е искала да чака излизането на видеото. "Никога не съм си представяла какво ще се случи през следващите 10 седмици... надали някога ще мога отново да гледам това видео."

Моделът не крие и угризенията си за това, че в онзи момент, единственият възможен, не е искала да погледне лицето на малкия Джак. Притеснявала се е, че след това ще го вижда в кошмарите си, но не е помислила, че е можело да го вижда и в мечтите си.

Тейгън завършва с това, че си е мислила, че най-лошото е отминало, че очевидно за живота и емоциите няма график.