Фронтменът на Coldplay Крис Мартин ни е любимец от много време и винаги ни се е струвал много интересен човек.

Както добре ни е известно, той беше женен за Гуинет Полтроу, а в момента излиза с не по-малко сексапилната Дакота Джонсън. Тъй като сме свикнали да виждаме Мартин в компанията на много красиви жени, малко се изненадахме от последните му признания.

В интервю за Rolling Stone Крис Мартин призна, че в училище се е сблъскал с "ужасен смут", тъй като не е можел да прецени дали е гей, или не. Още по-страшното според него е, че е бил ужасен от възможността да допусне, че би могъл да бъде гей, и това, разбира се, го превръща в "голям хомофоб".

Гуинет Полтроу, Дакота Джонсън и колко близки са двете жени на Крис Мартин

Могат ли бивша съпруга и настояща половинка да са приятелки

Имат ли да делят нещо Гуинет Полтроу и Дакота Джонсън

"Когато отидох в интернат, бях дете, откриващо сексуалността си - с хиляди въпроси, колебания и т.н. Точно в този момент и под влияние на приказките на моите съученици, които ми казваха, че определено приличам на гей - заради походката и маниерите ми, се ужасявах да допусна подобна алтернатива, защото смятах, че наистина е много грешно да си хомосексуалист."

Когато става на 15 години, Крис Мартин престава да се тревожи за сексуалността си, като се убеждава, че какъвто и да са влеченията му, няма никакво значение.

Снимка 307638

Източник: GettyImages

"Най-големите ми музикални кумири всъщност са гей и какво от това", признава изпълнителят, като допълва, че в момента, в който е престанал да се притеснява за сексуалните си желания, е разбрал, че може да се държи малко "гейски", но всъщност харесва жени. 

Изпълнителят признава, че много съжалява за хомофобското си мислене тогава, но и казва, че все пак е бил просто един много объркан тийнейджър.

Coldplay, околната среда и защо групата няма да има ново турне

Групата, която се отказва от турнетата, за да пази околната среда

Екологичното решение на Coldplay