Преди броени дни списание People обяви Крис Евънс за най-сексапилният мъж. Актьорът, станал известен с ролята си на Капитан Америка във филмите от киновселената на Marvel, получава отличието за първи път.

Крис Евънс, People, Sexiest Man Alive и признанието за най-секси мъж на 2022 г., което актьорът получи

Това е най-секси мъжът на годината

Поздравления за...

Тогава той сподели, че майка му ще бъде много щастлива и горда от това негово постижение. Евънс допълва, че тя по принцип се гордее с всичко, което той прави и постига, но титлата му за най-секси мъж е нещо, с което тя би се хвалила.

Само броени дни след отличието на актьора, се появиха слухове, че красавецът не е сам. Според People, дамата, покорила сърцето му е Алба Баптиста. 

Източник на изданието твърди, че 41-годишният Евънс се среща с португалската актриса "от повече от година и е сериозно", като добавя: "Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му всички я обожават. "

25-годишната Баптиста участва във филма Mrs. Harris Goes to Paris, който излезе тази година. Тя говори пет езика и е дъщеря на инженер и преводач.

През 2018 г. Баптиста извършва значителна хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа, като се фокусира върху образованието на децата там. Миналата година актрисата спечели наградата Shooting Star на филмовия фестивал в Берлин.

За момента Крис Евънс не е потвърдил връзката си с Алба Баптиста, но със сигурност не я е отрекъл. Всъщност той намекна за отношението си към 25-годишната португалска актриса на 9 ноември, като остави флиртуващи емотикони под публикацията й в Instagram, която рекламира новия й филм A Dream In Paris.

Под няколко снимки, които изобразяват откъси от филма, Евънс остави сладки емотикони - една на пляскащи ръце и една на разтапящо се човече. Може би това е индиректният начин на Крис Евънс да уведоми нетърпеливите фенове, че той наистина "се разтапя" по изгряващата звезда, пишат от Hollywood Life.