От няколко дни принц Хари е отново във Великобритания. Скоро за последните официални кралски ангажименти към него ще се присъедини и Меган Маркъл. Преди това да стане обаче, херцогът на Съсекс проведе първата си среща на четири очи с кралицата.

Двамата са обядвали заедно в неделя, 1 март, и са прекарали цели четири часа в разговори. Тонът им е бил далеч от сериозен и по-скоро приятелски, без особено напрежение, каквото се очакваше да съществува помежду им.

Според източници от двореца, кралицата е заявила на внука си Хари, че той винаги ще бъде добре дошъл, ако в един бъдещ момент реши да се върне в кралския двор и да поеме отново своите ангажименти на работеща кралска особа.

Снимка 469897

Източник: GettyImages

Не е ясно как херцогът на Съсекс е реагирал на тези думи, но сме сигурни, че те няма да го разубедят след решението, което вече взе заедно със съпругата си. Най-важното за него обаче е постигнато - да запази добри отношения със семейството, въпреки че ще заживее далеч от него, пише ABC.

Меган Маркъл, MET Gala и първото голямо звездно събитие на херцогинята

Бляскавото завръщане на Меган в Холивуд

Доста смел ход

В следващите дни ще видим принц Хари и Меган Маркъл за последен път в ролята им на представители на кралския двор. Те ще присъстват на няколко събития, на едно от които ще се съберат и с принц Уилям и Кейт Мидълтън. А след 31 март започват живота си на чисто.