С нетърпение очакваме трети сезон на The Crown по Netflix - още една телевизионна продукция, свързана с британското кралско семейство. В сериала Оливия Колман влиза в образа на Елизабет Втора. Един от акцентите в новия сезон са пътуванията на кралицата до ферми за развъждане на породисти коне в САЩ и Франция. 

Кралица Елизабет Втора, принц Филип и защо спят в отделни спални

Защо кралицата и принц Филип спят в отделни спални

В покоите на кралското семейство

Както добре е известно, по време на въпросните посещения кралицата на Англия не е сама, а в компанията на вече покойния си мениджър на конни надбягвания - лорд Порчестър.

Близките отношения, които Елизабет Втора демонстрира с него, също както и умалителното Порчи, което използва, когато говори за мениджъра си в Бъкингамския дворец, разпалват известни дискусии за предполагаема връзка помежду им. Сериалът The Crown дори показва, че със съпруга ѝ са имали разправии именно покрай тази тема, пише Daily Express. Дали наистина е било така?

Снимка 447233

Източник: GettyImages

Според бившия шеф на прессекретариата на кралица Елизабет Втора - 79-годишният Дики Арбитър, предположението, че лорд Порчестър и Елизабет Втора са поддържали тайна връзка, е абсолютно недопустимо.

Според Арбитър кралицата е последният човек в света, който би си помислил да погледне чужд мъж, затова и всички подобни твърдения са безпочвени и само с цел създаване на сензация.

Кралица Елизабет Втора и една снимка, пазена в тайна

Снимката, която можеше да свали кралицата

Такава, каквато не сме я виждали досега