Супербоул е голямо събитие не само в света на спорта, но и за шоубизнеса. И през 2025 г. финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ ще се проведе през февруари като този път датата е девети. А месеци преди него вече знаем коя ще е голямата звезда, за която всички ще говорят дълго след това.

Тейлър Суифт и Травис Кели на Супербоул 2024 - целувката, която влезе в историята

Целувка за рекорд - Тейлър Суифт и Травис Кели влязоха в историята

Колко милиона видяха радостта им

Кендрик Ламар е избран да се качи на голямата сцена в полувремето на финалната среща. Както знаем, това е голяма привилегия за всеки артист, а рапърът я получава след една силна година в кариерата си, белязана най-вече от хита му "Not like us", който има над 155 милиона гледания в YouTube.

Това ще е вторият път, в който Ламар ще се качи на сцената на Супербоул, но и първият, в който ще го направи като водещ изпълнител. Предишния път бе с компанията на Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent и Mary J. Blige.

Кендрик Ламар публикува в профилите си в социалните мрежи кратко видео, в което го виждаме на футболен терен с американското знаме за фон. В него той споделя, че ще бъде част от Супербоул 2025, а скоро след това дойде потвърждението и от организаторите, пише The New York Times.

Според Кендрик Ламар, изборът му е поредното доказателство, че и сега рапът е музиката с най-голямо влияние. Все пак за трета поредна година спортното събитие залага именно на този жанр за мега шоуто в полувремето, като този февруари именно там голямото си завръщане направи Ъшър.

Kia EV9 на Супербоул 2024 - рекламата, за която всички говорят

Рекламата, за която всички говорят

Едно видео, а толкова много емоции

И докато Jay Z определи Кендрик Ламар като изпълнител, който се среща "веднъж на поколение", в социалните мрежи не закъсняха шеговитите коментари за реакцията на Дрейк, когато чуе изпълнението на "Not like us", който е насочен именно към него, пред хилядите на живо и милионите пред екраните. Враждата между двамата изпълнители не е тайна за никого, а изборът на Ламар за Супербоул 2025 някои могат да сметнат и за победа над колегата му.