Последните две години определено оставят феновете на "Костюмари" със смесени чувства. Първо, дойде новината, че двама от основните актьори напускат сериала, а няколко месеца по-късно стана ясно, че краят на "Костюмари" ще дойде с девети сезон.

"Костюмари", Габриел Махт и ще има ли сериалът последен сезон

Дойде ли краят на "Костюмари"

Имаме три добри новини и една лоша

Колкото и да ни е тъжно, приемаме това и смятаме, че е за добро, защото без Патрик Адамс нещата определено не са същите. Малко утешение е, че все пак ще го видим за последен път в костюм в един от епизодите от последния сезон.

Това повдига въпроса дали Меган Маркъл няма също да реши да ни изненада с последно участие. Като фенове на сериала и връзките между героите няма как да не искаме нещо подобно, но вероятността да се случи е малка.

Снимка 427319

Източник: usanetwork.com

Създателят на "Костюмари" - Арън Корш, заяви пред Deadline, че ако херцогинята на Съсекс го потърси и изяви желание да се появи в последния сезон, той ще я приеме с широки обятия.

Меган Маркъл, Приянка Чопра и защо мисли, че херцогинята е жертва на расизъм

Жертва на расизъм ли е Меган Маркъл

И защо Приянка Чопра мисли така

Дяволът обаче се крие в детайлите, защото веднага след това той изказва и огромните си съмнения, че нещо подобно може да се случи. Въпреки че да видим Меган Маркъл отново в сериала е почти нереалистично, Корш все пак твърди, че на всички ни ще стане ясно какво се случва с героинята ѝ.

"Костюмари", Патрик Адамс и ще го видим ли в последния сезон на сериала

Голямата изненада в последния сезон на "Костюмари"

Ще се съберат ли отното Харви и Майк

За тази цел трябва да следим внимателно появата на Патрик Адамс в някой от епизодите. Не ни пречи, разбира се, тайничко да се надяваме, че "Костюмари" ще завърши подобаващо - с участието на кралска особа.