Всеки човек (сигурно) има по нещо в себе си, което не харесва чак толкова много. И не става дума за черти от характера, а за чисто физически дадености.

Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни личности, които съжаляват за пластичните си операции

Звездите, които съжаляват за пластичните си операции

Проба-грешка

В днешно време е доста лесно да се "постигне съвършенство" чрез пластични операции. А понякога не са нужни операции, а козметични процедури, които подобряват това, което хората искат.

Кортни Кокс например също е прибягвала до процедури, за да изглежда по-млада, но го отчита като грешка. В интервю за e Sunday Times Style 57-годишната актриса признава, че преди години не е можела да приеме, че остарява и се променя.

Ето защо се е стремяла към това да изглежда по-млада чрез инжекции и други различни процедури. Но в даден момент си е дала сметка, че всъщност изглежда странно, пише Fox News. Кортни Кокс казва, че в момента приема остаряването по съвсем различен начин и е много по-здраво стъпила на земята.

Кортни Кокс, Дейвид Аркет и защо дъщеря им Коко Аркет не гледа филмите им

Защо дъщерята на Кортни Кокс не гледа филмите й

Накъде се е насочила 17-годишната Коко

Но все пак не може да повярва, че след няколко години ще навърши 60. Не защото в това има нещо лошо, а просто защото ѝ се струва, че времето лети много бързо.