Още в деня на оттеглянето на Конър Макгрегър от ММА спорта мнозина спекулираха, че решението му е част от стратегия за генериране на още по-големи печалби чрез "звездни" събития.

Конър Макгрегър се оттегля от ММА спорта

Конър Макгрегър се оттегля от ММА спорта

Разочарование за милионите фенове на ирландеца

Някои дори намекнаха, че оттеглянето на Макгрегър е бунт срещу отказа на Дана Уайт и UFC да възнаградят ирландеца с акции в UFC, които биха му донесли огромни печалби.

Този уикенд Макгрегър, малко или много, потвърди тези слухове, като отправи предизвикателство за двубой към актьора Марк Уолбърг, който е един от инвеститорите в UFC.

Според поста в Twitter, наградата, към която се цели Макгрегър, е именно пакета от акции на Марки-Марк. В съобщението си ирландецът се обръща към Уолбърг в женски род, но не уточнява дали кани актьора в октагон или боксов ринг.

Уолбърг все още не е отговорил на предизвикателството, но едно е ясно - подобен мач, независимо дали от боксов или ММА характер, със сигурност би донесъл добри печалби и на двамата.

Едва ли обаче печалбите от само един мач ще са достатъчни, за да компенсират Уолбърг при загуба на всичките му акции в UFC.

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Само ден след оттеглянето на ирландеца от ММА сцената