Ако през последните години се оказва мисия невъзможна Том Круз да бъде засечен в компанията на дъщеря си Сури Круз, която актьорът споделя с Кейти Холмс, същото не може да се каже за двете му деца, които осиновиха заедно с Никол Кидман.

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сложните отношения между Том Круз и дъщеря му от Кейти Холмс

Сури Круз е изправена пред важно решение

Наскоро Том Круз беше забелязан в компанията на 28-годишният Конър Круз. Звездата от "Топ Гън" и неговият син бяха засечени в компанията на сестрата на Том - Лий Ан Мапотър Девът, по време на следобедна семейна разходка. Триото е пристигало в кинотеатъра на AMC броени дни преди дългоочакваната премиера на "Мисията невъзможна:Пълна разплата - част първа", която излиза в кината в САЩ на 12 юли.

Том Круз е облечен в черна риза с копчета, съчетана с чифт тъмни дънки и черни кожени обувки. Емблематичният актьор добави и характерните си авиаторски слънчеви очила и масивен сребърен часовник на лявата си китка. Конър беше облечен в сив полошърт, дънки и черно-бели маратонки.

Снимка 625679

Източник: Instagram / tomcruisenavyy

Възпитаникът на Сциентологичното училище също носеше черна раница, докато вървеше редом с леля си Лий, потънал в задълбочен разговор с нея. Сестрата на Том Круз пък беше облечена с ярко розова риза, подходяща за актуалната тенденция "Барби", летни бели панталони и черна кожена чанта през рамо.

Том Круз е бил женен три пъти и има две осиновени деца с втората си съпруга Никол Кидман: Конър и сестра му Изабела "Бела" Круз, която е 30 г. Заедно с Кейти Холмс актьорът е биологичен родител и на 17-годишната Сури.

Преди да се ожени за Никол през 1990 г. и Кейти през 2006 г., Том Круз беше женен и за Мими Роджърс от 1987 до 1990 г., но двамата няма деца.

Що се отнася до Конър Круз, той от време на време работи като диджей и музикант, като веднъж организира парти за Риана през 2013 г. и издаде песен с Джейсън Мусо от Metro Station. Подобно на сестра си Изабела, той също е женен. Венча се за сциентоложката Силвия Занчи на скромна церемония през 2019 г.

Малко се знае за Силвия, освен че с Конър споделят една и съща религия и че тя е от Италия. Смята се, че двамата са се срещнали в Клиъруотър, Флорида, и са започнали да се излизат малко след това - преди в крайна сметка да се оженят преди няколко години, припомнят от Hollywood Life.