Дели ни около седмица от така чаканата премиера на "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа". Разбира се, очакванията са високи, защото във времето поредицата зададе стандарт за филмите си, под който не трябва да пада.

"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" с Том Круз - защо актьорът е започнал снимките на филма с най-опасната каскада

Защо Том Круз е рискувал всичко от самото начало

Актьорът има ясна визия за каскадите

Но очакванията са високи и заради една конкретна каскада, описвана като най-голямата и най-опасната в света на киното. Да, точно тази, в която Том Круз се засилва с мотоциклет и скача от скала. И всичко това е съвсем реално и опасно.

Наистина не знаем докога актьорът ще продължи да рискува живота си в името на перфектните каскади, но наистина крайният резултат до момента е впечатляващ. От интервю на Круз за Sydney Morning Herald разбираме, че ако зависи от него, скоро няма да спре с опасните дейности.

Снимка 625220

Източник: GettyImages

Том Круз казва, че се възхищава на Харисън Форд и на факта, че вече на 80 години той продължава да снима филми и в частност последния за Индиана Джоунс. "Харисън Форд е легенда, надявам се да продължа, имам 20 години, за да го настигна."

След това актьорът допълва, че се надява да продължи да снима филми за "Мисията невъзможна", докато достигне годините на Форд. 61-годишният Круз доста пъти е заявявал, че е почитател на изживяването да отиде на кино, за да гледа филм.

"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" - Ребека Фъргюсън и секси актрисите на премиерата на филма в Рим

Когато Том Круз е в красива и секси компания

"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" завладя Рим

Като съвсем наскоро дори заяви, че ще отиде на кино, за да гледа "Опенхаймер" и "Барби", пише The Hollywood Reporter. "В петък първо ще гледам "Опенхаймер", а след това "Барби" в събота... Израснах, гледайки филми на големия екран. Так ги и правя и харесвам това изживяване."