Сигурни сме, че също като нас много хора все още не могат да повярват, че Коби Брайънт е мъртъв. Един от тези, които приеха смъртта му много лично, е Шарийф О'Нийл - синът на Шакил О'Нийл.

Коби Брайънт, Леброн Джеймс и гафът на BBC

Гафът на BBC със смъртта на Коби Брайънт

Човешко е да се греши, но феновете не прощават

20-годишният баскетболист публикува снимка на чата си с Коби Брайънт. Виждаме, че малко след 8 сутринта Брайънт е писал на Шарийф, за да се увери, че всичко с него е наред. Отговорът на младежа обаче идва повече от два часа по-късно - малко преди 11.

Именно в този отрязък от време хеликоптерът на легендарния баскетболист се разби с общо девет души на борда, сред които и 13-годишната дъщеря на Коби - Джиана.

Шарийф О'Нийл пише, че му се е искало да не спи толкова много, за да може да поговори с Коби. Синът на Шакил, разбира се, му благодари, че през годините е бил до него, наставлявал го е и му е давал ценни съвети.

В друг пост Шарийф отново публикува снимки на стари чатове с Коби Брайънт, които датират от края на 2018 г. и средата на 2019 г. От тях разбираме, че Коби му е писал, отново за да се увери, че всичко с него е наред, защото в този период О'Нийл претърпя сърдечна операция.

Коби Брайънт, Новак Джокович и как баскетболната легенда е помогнал на сърбина

Как Коби Брайънт е помогнал на Новак Джокович

Легенда в нужда се познава