Когато говорим за сериали и предсказания, първо се сещаме за "Семейство Симпсън". Но покрай катастрофата с хеликоптер, в която загинаха Коби Брайънт, дъщеря му Джиана и още седем души, обръщаме поглед към една продукция, която досега не е била обект на особен интерес.

Legends of Chamberlain Heights е комедиен сериал за възрастни само с два сезона - от 2016 г. до 2017 г. В един от епизодите, озаглавен "Краят на дните", виждаме Коби Брайънт в хеликоптер, който се разбива. Летателната машина е в цветовете на Лейкърс - жълто и лилаво.

Когато баскетболистът е на земята, затиснат от хеликоптера, един от другите герои му казва да му подаде двата трофея, които държи в ръцете си, за да може да го издърпа и спаси. Той обаче реагира негативно на това предложение, а след секунда летателната машина избухва в пламъци, пише Mirror.

Коби Брайънт, съпругата му Ванеса и защо не са летяли с хеликоптер заедно

Споразумението, което Коби Брайънт е имал със съпругата си

Рисковете са били пресметнати

След новината за смъртта на Коби Брайънт, създателите на сериала премахнаха въпросния епизод в знак на почит към паметта на баскетболиста. Но сцената не спира да обикаля интернет пространството и мнозина я приемат за страшно предсказание, което се сбъдна, за съжаление.