Ким Кардашиян е на корицата на арабския Vogue за септември. Фотосесията за изданието е заснета в пустинята в Лос Анджелис от фотографа Чема Йесте.

Интересно е, че интервюто към сесията е направено от съпруга ѝ Кание Уест. Точно пред него риалити звездата говори за една своя голяма грешка - че през годините е загубила много време да се среща с други мъже, вместо веднага да започне връзка с рапъра.

Въпреки че двамата се запознават през 2003 г., първата им официална среща е чак през 2012 г. Междувременно Ким Кардашиян има няколко неуспешни връзки, в това число и един брак с Крис Фъмфис, който продължава само 72 дни.

"Винаги съм се опитвала да се поучавам от грешките си. Още на първата ни среща се чудих защо не го направихме по-рано, и ме хвана яд, че загубих толкова ценно време", казва риалити звездата.

Що се отнася до Кание, той още в самото начало е разбрал, че Ким е жената, с която иска да прекара живота си. Затова и не се отказва да я чака тези девет години.

Риалити звездата допълва, че в момента се е посветила изцяло на юридическото си образование. "Има погрешно схващане, че всъщност не ми се налага да уча, защото си плащам за всичко, но това съвсем не е така. Уча, и то много, но хората обичат да си приказват и да ме подценяват."