След месеци опити да поправят счупеното помежду си, през февруари научихме, че Ким Кардашиян е подала документи за развод с Кание Уест. Една конкретна причина е трудно да се назове, но решението им за раздяла сякаш бе по-малко изненадващо от отношенията, които демонстрираха след това.

Кание Уест, третото слушанe на Donda и как Ким Кардашиян отново го подкрепи

Пламъци на сцената и Ким като булка

С какво ни изненада отново Кание Уест

Двамата заявиха категоричното намерение да запазят добрия тон помежду си и да си останат приятели, и засега си държат на думата. Нещо повече - Кардашиян бе най-голямата подкрепа на рапъра по време на слушанията на новия му албум Donda и дори се появи на едно от тях с булчинската си рокля.

А междувременно бракоразводното им дело продължава да си върви. Според източници, цитирани от People, Ким и Кание са изминали дълъг път от неговото начало, а децата продължават да бъдат и винаги ще бъдат техен основен приоритет.

Снимка 534022

Източник: Instagram / Kim Kardashian West

Дълго време Уест бе много разстроен от решението на Крадашиян да се разведат, но сега вече двамата са изяснили отношенията си и често се виждат, за да споделят опит и просто да си общуват като в доброто старо време. Ким търси неговите съвети относно бизнеса, а Кание е повече от доволен, че е успял да я научи да бъде вярна на себе си.

А най-вероятно заради всичко, което се случи между все още законните съпрузи в последните месеци, риалити звездата е заявила намерението да не премахва фамилията Уест от името си, дори след като съдът официално я обяви за разведена. Няма да има промяна и в имената на четирите им деца, защото за нея е важно да са с еднакви фамилии.

Кание Уест, Ye, Йе и какво се случва с десетия му албум Donda

Кание Уест ще променя името си

Ново 20 от рапъра

Първоначално заявеното от Кание желание е било раздялата с него да е раздяла и с името му, но с времето е склонил и отново най-вероятно ще стане това, което Ким реши.