Дни преди Клои Кардашиян да заяви публично, че е болна от COVID-19, сестра й Ким спретна лудо парти за своя 40-годишен юбилей. Дестинацията е частен остров, а гостите - десетки.

Очаквано, новината за подобно събиране, което е напълно в разрез с всички препоръки в момента, не остави без мнение хората в социалните мрежи. Особено след като съпругата на Кание Уест даде повече разяснения за купона.

Кардашиян публикува няколко снимки в социалните мрежи и обясни, че всички, присъствали на партито, са били в предварителна 14-дневна карантина и са преминали през щателни медицински прегледи.

Партито всъщност е било изненада от Ким за най-близкото й обкръжение, а самотният остров е избран като подходяща дестинация, защото е място, на което всички могат да се почувстват отново нормално за известно време, далеч от всичко, случващо се по света.

Танци, каране на колело, плуване с делфини, разходки с каяк и кино на плажа под звездите - това са били само част от забавленията за присъстващите. Кардашиян завършва с разсъждението, че всички тези забавления са толкова далечни за повечето хора в този момент, затова и е толкова благодарна за живота си.

Критиките към Кардашиян са не само за организирането на пътуване, което определено не може да се нарече спешно, както и за събирането на толкова хора на едно място, но и за разточителното харчене на огромни суми и парадирането с това в момент, в който милиони изпитват финансови затруднения, предава CNN.

Ким Кардашиян и връща ли се модата на прашките на показ и плюшените анцузи

Ще върне ли Ким Кардашиян модата на прашките на показ

Или пък на плюшените анцузи

А публикацията на Ким бе осмяна от мнозина, дори от Музея за модерно изкуство в Ню Йорк, който цитира думите на риалити звездата и добави към тях картината на Анри Матис - "Танцът".