Голямото семейство е най-голямото щастие за Анджелина Джоли. Дори след развода си с Брад Пит, тя надали някога се е чувствала истински самотна, защото живее със своите шест деца. А подобна ситуация може да е истинско изпитание във времена на самоизолация.

В последното си онлайн интервю актрисата разкри подробности за това какво е да живееш в пълна къща с деца. През усмивка тя заяви, че никога не е била от хората, които ценят релакса и спокойствието. Дори напротив - обича хаоса.

Докато за някои хора ситуацията в последните месеци бе нова и доста необичайна, Джоли е свикнала деца и домашни любимци да прекъсват нейните онлайн срещи "на високо равнище". И тя приема това за напълно нормално, защото този начин на живот й допада.

"Просто се наслаждаваш на това да си човек и всички се смеят много в подобни ситуации", пояснява актрисата, която прекарва всяка свободна минута с децата си. Учи ги на важни умения за живота, като това да успяват да планират времето си, предава Bang Showbiz.

Анджелина Джоли, Брад Пит и проблемите със съдията по делото за развода им

Още проблеми за Брад и Анджелина

Когато съдията сгафи

По думите й, Захара е успяла да наследи това нейно умение и двете често си правят графици за домашните задължения - кой, кога и какво има да свърши. Все пак, хаосът не е такъв голям кошмар, когато се научиш да го контролираш.