Кейти Пери и Орландо Блум може да се разминат със сватбата през следващите месеци заради кoронавируса, но съвсем скоро ще станат родители на първото си общо дете.

Певицата и актьорът са заедно от 2016 г. с прекъсване от близо година. Като известни личности, те много добре знаят колко е трудно да се съхрани една връзка, когато всички погледи да вперени в нея.

Но двамата са успели да намерят баланса помежду си, а Пери е убедена, че е открила и тайната за перфектните взаимоотношения.

В едно свое интервю тя казва, че е важно всеки от партньорите да дава необходимата свобода на другия. Да, важно е да чувстваш подкрепата и обичта на половинката си, но трябва да имаш и възможността да гониш своите цели, да се развиваш.

Затова певицата смята, че е от съществено значение всеки да е наясно с приоритетите си на този етап от живота, в който се намира. Така и човекът до теб ще знае дали в момента сте на една вълна или не. Ако не сте - някой ще трябва да направи компромис.

Пери неведнъж е казвала, че съзнателно или не си е избрала такъв партньор, който да успее да извади наяве най-добрата й версия и да я кара да продължава да се развива. И Блум е точно това.

Кейти Пери и първите снимки на певицата с бременно коремче

Кейти Пери вече не се крие

Щастливо бъдещо мамче

След като са постигнали много в своето кариерно развитие, Кейти и Орландо сега стоят заедно зад идеята да станат законни съпруг и съпруга и родители на общото си дете, пише News18.