Кейти Холмс изглежда щастлива в последните месеци. И може би го заслужава след няколко двете си дълги предишни - 6-годишния брак с Том Круз и също толкова продължилата й афера с актьора Джейми Фокс. Сега тя е влюбена в готвач.

От септември месец насам в Ню Йорк и световните светски медии упорито се коментира връзката на 41-годишната актриса с 33-годишния Емилио Витоло. Той работи в популярния в Манхатън ресторант Emilio's Ballato.

Може да не е шеф готвач, но италианецът е част от семейния бизнес, който върви доста успешно. Макар да не е лъскаво място със звезди Мишлен, ресторантът е популярен сред знаменитости като Джъстин Бийбър, Лени Кравиц, Риана и дори Барак Обама.

Емилио може да се похвали и с известни приятели - Джо Джонас и Софи Търнър са не само чести клиенти, но и негови близки, с които прекарва част от свободното си време.

Единственият проблем пред щастието на Кейти и Емилио може да се окаже майка му. Типично в италиански стил, тя не е от възторг от връзката. Още повече, че дни, след като синът й беше заснет да се целува с Холмс, той е развалил годежа си с 24-годишната Рейчъл пишат от Daily Mail.