Актьорската професия е доста подценявана от много хора, които си мислят, че не е кой знае колко трудно да застанеш пред камера и да си кажеш репликите.

Trust, Кейт Уинслет и новият сериал на актрисата за НВО

Ще видим ли Кейт Уинслет в нов сериал

Какво знаем за Trust на НВО

Е, да, но в повечето пъти филмите не включват само диалози, а и сцени, в които има активно действие, което може да се окаже предпоставка за контузии и наранявания. И Кейт Уинслет знае това добре.

От Entertainment Weekly разбираме, че актрисата е пострадала по време на снимките на Lee. Историческата драма се снима в Хърватия, а Уинслет е претърпяла падане, което не е довело до сериозни наранявания. Но от продукцията са настояли носителката на Оскар да бъде прегледана в болница за всеки случай.

Снимка 525903

Източник: GettyImages

Говорител на актрисата допълва, че тя се е подхлъзнала, което е довело до падането, а посещението на болницата е било като предпазна мярка. Кейт Уинслет е свързвана с ролята в Lee още от 2020 г., а сега знаем, че тя ще изиграе фотографката Лий Милър.

Филмът е вдъхновен от книгата The Lives of Lee Miller и ще ни покаже как Милър е започнала кариерата си като модел за американското издание на списание Vogue, но в крайна сметка се е преквалифицирала във военен кореспондент за британското издание на списанието.

Кейт Уинслет, дъщеря й Миа Трипълтън и първият им общ филм I Am Ruth

Какво се случва с дъщерята на Кейт Уинслет

Миа Трипълтън може и да ни изненада

Миналата година пред Deadline Кейт Уинслет каза, че филмът не е типичният биографичен, а са се постарали да извадят най-интересните години от живота на Лий Милър. Които се оказва, че са били тези между 1938 и 1948 г.