Първата среща на принц Уилям и Кейт Мидълтън е преди 17 години. Отношенията им обаче стават любовни през 2003 г, когато тогавашната колежанка къса с гаджето си, за да следва принца на своите мечти. А две години по-късно двамата направиха своя публичен дебют като двойка.

До заветния ден на кралската сватба обаче минават доста години. Мидълтън става херцогиня през 2011 г, а времето до предложението за брак се оказва колкото щастливо, толкова и стресиращо за младата Кейт с големите мечти.

Уилям и Кейт през 2007г.

Източник: GettyImages

Уилям и Кейт през 2007г.

Седем години Уилям и Кейт са само гаджета, а приятелите на Мидълтън не спират да се шегуват с нея и дори й измислят прякор - Waity Katie (Чакащата Кейти). На тях може да им е било забавно, но на нея - надали...

Най-голямото притеснение на настоящата съпруга на принц Уилям е било, че наближава 30-те, а на ръката й все още няма годежен пръстен. Това й навявало лоши мисли, че приказката може да свърши и тя да си остане стара мома, пише Express.

Снимка 413609

Източник: GettyImages

Мидълтън явно е имала своите съмнения по отношение на това колко е сериозен Уилям, а и дали кралицата ще разреши брак помежду й. Майка й Каролин също наливала допълнително масло в огъня с желанието си годежът и сватбата да се състоят час по-скоро.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и едно посещение в Блекпул

Когато Уилям и Кейт се сблъскат с реалността

Не всичко е розово

Търпелива, лоялна, даваща на Уилям времето и пространството, от което има нужда - това беше и продължава да бъде херцогинята на Кеймбридж. Единственото, което можем да заключим, е, че добрите решения понякога изискват повече време за размисъл.