В последните седмици спекулациите около здравословното състояние на Кейт Мидълтън не стихват, а мълчанието на Бъкингамския дворец и в частност на принц Уилям ги подклаждат още повече. Преди дни принцесата на Уелс бе уловена от папараци да се прибира у дома заедно с майка си Каръл, а от кралския двор все пак решиха да предприемах ход, с който да сложат на пауза подозренията - поне за малко.

Кейт Мидълтън и отсъствието й от Trooping the Color - как отговори принц Уилям

Мистерията около Кейт се задълбочава - колко дълго ще отсъства

Има принцеса, няма принцеса

С известно закъснение след Осми март в официалните профили на принца и принцесата на Уелс се появи първата официална снимка на Кейт Мидълтън от няколко месеца насам. На нея я виждаме с обичайната широка усмивка, небрежно облекло и в компанията на трите си пораснали деца.

"Благодаря ви за милите пожелания и неспиращата подкрепа през последните два месеца. Честит Ден на жената", е посланието на принцесата под снимката. А от описанието разбираме още, че принц Уилям е влязъл в ролята на фотограф.

Това не е особена изненада, защото в повечето случай Кейт Мидълтън предпочита сама да снима децата си, а и самата тя е много внимателна в избора на фотографи, пред които позира. А когато зад обектива е любимият ти мъж, резултатът е много по-непринуден - каквато очевидно е била и целта.

Няма как да не пропуснем да споменем факта, че принцесата на Уелс по дънки е една гледка, която се виждаме прекалено рядко. Но в този случай не е чак такава изненада, защото всички са наясно, че тя се възстановява в домашни условия и надали някой очаква да облече бална рокля специално за снимката.

Кейт Мидълтън след операцията - за първи път на публично място след два месеца отсъствие

Два месеца след операцията - Кейт за първи път на публично място

Къде я уловиха фотографите

Според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс, Кейт Мидълтън изглежда "автентична", демонстрира добро настроение и любов към децата си. Външният й вид също никак не е като на болнав човек, така че явно с тази снимка от двореца се надяват да спрат предположенията, че всъщност е в недобро здравословно състояние, пише Daily Mail.