Ех, тази Кейт Мидълтън. Стилна, елегантна и толкова слаба, дори след три раждания в рамките на пет години. Въпреки че в последните месеци изглежда малко по-посърнала отпреди (напълно разбираемо), ние пак се чудим дали фигурата й на фиданка е само заради грижите за децата или има и други малки тайни.

Храненето

Кейт не е фен на строгите диети, но е превърнала здравословното хранене в свой начин на живот. Всеки ден херцогинята консумира фрешове, както и зелени смутита, в състава на които влизат спирулина, спанак и кейл.

Пресата

Коремът е най-пострадалата част от женското тяло след бременността. А Кейт много добре знае, че трябва да тренира здраво и преди това, за да може да се възстанови по-лесно в последствие.

Херцогинята ежедневно прави коремни преси и тренира абдоминалните мускули чрез различни упражнения във фитнеса в двореца Кенсингтън. Обича и да кара колело, което понякога заменя и с велоаргометъра.

Снимка 387704

Източник: GettyImages

Ръцете

Често дамите не обръщаме достатъчно внимание на тази част от тялото, но остаряването си личи и тук. Затова тренировките за ръце са не по-малко важни от тези за крака. 

Кейт е избрала плуването, което стяга цялото тяло и връща тонуса дори след безсънна нощ в грижи за децата. А тях тя също насочва към този спорт и ползите от него.

Стойката

По време на бременността прегърбването е неизбежно заради тежестта на корема. А за да изглежда супер на снимки, Кейт трябва да има перфектна стойка.

За постигането й се доверява на специален треньор, както и на своята самодисциплина, за да може постоянно да контролира стойката си. Подобно на Меган, Кейт също е фен на йогата, но на друга нейна разновидност - айенгар йога. Благодарение на нея е по-гъвкава от всякога.

Снимка 387703

Източник: GettyImages

Косата

Тя е една съществена част от визията на всяка жена. И както знаем, често промяната в имиджа тръгва именно от нея. След завръщането си от кратко майчинство, Кейт ни изненада с няколко сантиметра по-къса коса, в която проблясват и по-светли кичури.

Това е оптически трик за по-слабо лице, а и моментално подмладява изражението. По-светло кафявото прикрива и първите бели коси, които са неизбежни, когато имаш три деца и толкова натоварена програма.

Черното

Класика, с която винаги ще изглеждаме добре. И по-слаби. Когато не е с елегантна рокля, напоследък Кейт залага на изцяло тъмен тоалет. А ние се чудим на тънките й крачета и талия.

Гримът

Мидълтън реши да се откаже от любимия си черен молив за очи в името на по-натуралната визия. Когато не е със силен грим, херцогинята изглежда доста по-млада, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън и Максима Нидерландска - съревнование по тиари и рокли

Кралицата, която засенчи Кейт Мидълтън

Битката на тиарите и роклите

Тук пак виждаме намигване към стила на Меган Маркъл, която също се придържа най-вече към малко цвят на устните и блясък на лицето.