Че Кейт Мидълтън е напълно отдадена на кралското семейство, съпруга и децата си е ясно на всички. Но и тя е човек като всички нас и понякога има нужда да му отпусне края, да забрави за всички ангажименти и просто да се забавлява. Е, успя да намери време и за това по време на лятната си ваканция.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън и ролята им в първата годишнина от смъртта на Елизабет Втора

Тежка задача пред Уилям и Кейт

По повод годишнина от смъртта на Елизабет Втора

В момента принцът и принцесата на Уелс са в имението си в Норфолк заедно с трите си деца. Именно там те прекарват част от летните месеци, в които пътуванията и официалните срещи са на пауза. Дните са изпълнени с приятни семейни мигове, а една от августовските вечери съпругата на принц Уилям е запълнила с малко забавления по женски.

Според информация на Daily Mail, Кейт Мидълтън е била сред гостите на ежегодния музикален Houghton Festival, който се провежда в имението Houghton Hall в Норфолк. Тя се е отправила към събитието, след като е била на гости за вечеря при своите приятели и съседи Дейвид и Роуз Хенбъри - маркиз и маркиза от Чолмонделей.

Снимка 630007

Източник: GettyImages

Музикалното събитие, на което принцесата на Уелс е присъствала, се отличава с това, че диджеите се грижат за доброто настроение на гостите и пускат музика денонощно, без прекъсване. Провежда се за пръв път през 2017 г., а на площ от няколко декара са разположени цели 13 сцени.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отново поздравиха женския национален отбор по футбол

Уилям и Кейт - с повод за радост

Кой предизвика усмивките на лицата им

Това не е първият път, в който Кейт Мидълтън посещава имението, приютило музикалния фестивал. Преди обаче винаги е било по официални поводи и е била в компанията или на съпруга, или на децата си. А този път тя се забавлява без съпруга си, но с близката си приятелка от години Роуз Хенбъри, на която всъщност е била идеята да посетят събитието.