Сравненията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл започнаха още преди бившата актриса да стане законна съпруга на принц Хари. В това на пръв поглед няма нищо необичайно, защото и двете са снахи на внуци на кралицата и изискванията към тях са големи.

Но Кейт и Меган имат много различна история както преди да станата част от кралския двор, така и след това. А съпоставките между херцогините почти винаги са в полза на Мидълтън, която вече е вряла и кипяла с кралския протокол, а стилът и поведението й със сигурност ще се дават за пример след години, а може би и след векове.

И въпреки че е печеливша от това негласно съревнование, Кейт, оказва се, никак не обича да я слагат рамо до рамо с Меган. Причината е, че по този начин Маркъл все е злепоставяна. А Мидълтън не иска да кара никого да се чувства зле, пише Cheat Sheet.

Снимка 475281

Източник: GettyImages

Освен това, докато и херцогинята на Съсекс бе официална част от кралското семейство, сравненията й с Кейт несъмнено наливаха масло в огъня между двете. Така дори и наистина да не е имало вражда, тя бе изкуствено създадена от всички, които се чудиха защо Меган не е като съпругата на принц Уилям.

Кейт Мидълтън, ролята й на бъдеща жена на краля и напрежението върху херцогинята на Кеймбридж

Най-трудната битка на Кейт

Когато няма място за слабост

За щастие или не, този кошмар за двете приключи и сега ролите им са много различни, за да има база за сравнение. Освен на тема стил, разбира се.