Виждаме ги по лъскави събития - бляскави и безупречни. Усмихват се ненатрапчиво, всеки техен жест е премерен. Но членовете на британското кралско семейство имат и своята друга страна, която рядко излиза на показ. А част от нея са и любимите им занимания, които са същите, каквито и на нас.

Кейт Мидълтън

Едно от хобитата на Кейт Мидълтън е да прави снимки с личния си фотоапарат. А в повечето случаи пред обектива са нейните деца. Херцогинята предпочита сама да прави официалните им снимки, които след това се разпространяват по медии и социални мрежи. И не можем да отречем, че доста добре й се получават.

Освен да прави снимки за спомен на хлапетата, Кейт обича да се грижи и за градината в двореца Кенсингтън. Тя определя градинарството като "малко семейно нещо", защото е наследила желанието да се грижи за растения от своята баба.

Снимка 401103

Източник: GettyImages

Изненадите при херцогинята на Кеймбридж обаче далеч не свършват тук. Тя е спортна натура, но малко известен факт е, че преди години е била запалена и по ветроходството и дори участваше във фрегати, управлявайки лодка с платна.

Кралица Елизабет

Ето тук двете с Мидълтън много си приличат. Елизабет Втора също е запален любител фотограф. Вероятно не сме я виждали с апарат в ръка, но когато е на далечно пътуване или екскурзия, тя обича да улавя и запаметява всеки кадър.

На кон обаче кралицата сме я виждали многократно, дори и след като прехвърли 90-те. И това не е изненадващо, защото първия си урок по езда получава едва тригодишна. 

Снимка 401104

Източник: Facebook / Saddleworld

Принц Чарлз

Бъдещият крал на Великобритания е не просто виден ценител на изкуството, но и обича самият той да го създава. Предпочита да рисува пейзажи с акварел в двора на дома си. 

Чарлз е и запален градинар, почти колкото Кейт. А може и повече от нея. Той винаги се включва в грижите за градината, независимо кой дом обитава. Просто му доставя удоволствие и го успокоява.

Снимка 401106

Източник: Facebook / Christine Bennetts

Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари е истинска фурия в кухнята и сме сигурни, че неговата любов е минала и през стомаха, които е опитал много от нейните вкусни ястия.

Херцогинята на Съсекс неведнъж е изтъквала, че преди да отиде на кастинг за "Костюмари" и животът й да се промени изцяло, се е препитавала с калиграфия.

Меган Маркъл, калиграфията като хоби и манията й по него

Хобито на Меган Маркъл се превърна в мания

Да запретваме и ние ръкави

Уилям и Хари

И тук не сме особено изненади, защото отдавна се знае, че двамата братя са доста добри в полото и неведнъж са го доказвали. Това е аристократичен спорт, който принцовете практикуват от малки, но все по-рядко. А зa по-добър от двамата се смята по-малкият - Хари, пише Hello.