Когато писахме, че британското кралско семейство го очаква натоварен последен месец на 2023 г., явно въобще не сме сбъркали. Докато крал Чарлз е в Дубай на Световната среща за климата, във Великобритания принцът и принцесата на Уелс посрещат гости.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън посрещат шведската принцеса Виктория и съпруга й за Royal Variety Show

Големите планове на Уилям и Кейт

Принцът и принцесата на Уелс са затрупани с ангажименти

На тридневно посещение в страната са принцеса Виктория - престолонаследничката на Швеция, и съпругът й принц Даниел. Двамата имаха няколко активности предните дни, сред които среща с представители на шведското посолство и посещение на военно обучение на шведски военнослужещи в страната.

Вчера Виктория и Даниел бяха разведени из двореца Уиндзор от британския престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Вечерта пък се превърна в своеобразна двойна среща на двойките.

Снимка 644349

Източник: GettyImages

Те присъстваха на традиционния коледен концерт Royal Variety Performance в Роял Албърт Хол. Основният изпълнител в него беше легендата Шер, а сред останалите беше шведската поп звезда Зара Ларсон, британката Палома Фейт и виртуозният пианист Ланг Ланг.

Снимка 644347

Източник: GettyImages

Кейт Мидълтън беше избрала дълга рокля Safiyaa в синьо-зелен цвят с подплънки на раменете, както и обувки Gianvito Rossi. Принцеса Виктория пък изглеждаше забележително в пълен ансамбъл на шведската марка Toteme.