Често виждаме Кейт Мидълтън в целия й блясък - с елегантна рокля, безупречни грим и прическа и достойна за червения килим. Но отвъд образа си на винаги перфектна херцогиня, тя е съпруга и майка на три деца. И в тази си роля се доближава много до всяка средностатистическа дама.

Въпреки че може да си купи каквото пожелае, за Мидълтън е удоволствие да се слее с обикновените хора и да пазарува в супермаркетите, където неведнъж е засичана.

Същото се случи и преди дни, по време на кратката почивка на херцога и херцогинята на Кеймбридж в кралското имение в Норфлок. След завръщането им от Пакистан те прекараха няколко дни заедно с децата си и оползотвориха времето и с шопинг за предстоящия Хелоуин.

Снимка 438976

Източник: Instagram / Kensington Palace

Докато някои хора дават луди пари за костюми за празника, Мидълтън предпочете да набави маскировка за трите си деца от местния супермаркет. Тя се появи с Шарлот и Джордж, придружавани от задължителната охрана.

Персоналът в търговския обект вече добре познава херцогинята, която винаги се отбива до там, когато е в селото. Но този път се е насочила директно към щанда с хелоуинските артикули, заявявайки на продавачката, че й трябват костюми за три деца, пише Haprer's BAzaar.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и посещението им в болницата, в която е била и Даяна

Уилям и Кейт продължават делото на Даяна

Същото място, по друго време

Именно на децата си Кейт се старае да даде урок, че те са като всички други, независимо от кралските титли. И те ходят на пазар с нея в супермаркета, и те се маскират за Хелоуин, и те имат майка, която се грижи да им е винаги забавно.