Ситуацията от последните месеци определено има своите безброй негативи, но не може да не погледнем и от положителната страна - направи ни по-човечни, грижовни и готови да помогнем на хората в нужда.

Изключение не прави и Кейт Мидълтън, която освен добро сърце, носи и отговорността да дава личен пример на останалите. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се включиха в редица доброволчески инициативи, но една от тях 38-годишната Мидълтън прие по-лично.

Благодарение на Кралската доброволческа служба, съпругата на принц Уилям прави връзка с 85-годишния Лен Гарднър, който е болен от рак, но се грижи непрестанно за съпругата си, която страда от Алцхаймер. Впечатлена от силния му дух, Кейт му позвъняла преди няколко месеца - през май.

Снимка 508772

Източник: GettyImages

Двамата провеждат дълъг телефонен разговор за най-различни теми - от тестени сладки, до отглеждането на деца. Освен с първите думи, херцогинята стопява ледовете, като настоява да я нарича Катрин. А възрастният мъж се вълнува силно, защото никога си е и помислял, че ще може да си поприказва с "бъдещата кралица на Великобритания".

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и защо херцогът на Кеймбридж иска съпругата му да прилича на Меган Маркъл

Уилям иска Кейт да е като Меган

Какво й липсва на херцогинята на Кеймбридж

След разговора им пък Мидълтън му купува брашно и друго хранителни продукти, както и чисто нова машина за паста, защото, оказва се, и двамата са големи фенове на италианската кухня. А щастливият пенсионер е категоричен, че Кейт е един наистина прекрасен човек, предава Bang Showbiz.