Докато Меган Маркъл бе част от кралския двор, сравненията между нея и Кейт Мидълтън бяха ежедневие. Дали по отношение на поведение, или заради облекло, конкуренцията не спираше нито за миг. Поне в очите на наблюдателите.

Оказва се обаче, че и самият принц Уилям е наблюдавал изкъсо поведението на двете херцогини. И дори е посъветвал съпругата си да вземе пример от бившата актриса в едно конкретно направление.

През февруари херцогът и херцогинята на Кеймбридж взеха участие в подкаста Happy Mum, Happy Baby - нещо непривично за тях до този момент. А преди този свой ангажимент Мидълтън е била много притеснена от това какво ще я питат и какво трябва да отговори.

Снимка 508205

Източник: GettyImages

Съпругът й принц Уилям пък я е насърчил, че трябва да бъде по-естествена, по-открита в общуването си с околните, точно каквато винаги е била Меган. Той я е посъветвал просто да говори и да не се притеснява да не би случайно да каже нещо, което не е трябвало, защото след това може да се изреже.

Така се стигна до лични признания на Мидълтън за бременностите й, както и за това, че често изпитва вина като майка, когато й се налага да остави децата си заради кралски ангажименти.

Кейт Мидълтън, признанието за най-стилна кралска особа в света и конкуренцията с Виктория Бекъм

Конкуренцията между Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм

Коя е по-по-най

И разговорът в подкаста става от планираните 45 минути на час и половина - изява, която определено бе неприсъща за стила и поведението на Кейт.

Още тогава се появиха и коментари, че май иска да копира Меган. А очевидно принц Уилям е този, който иска по-видима промяна в курса и в поведението, предава People.