Освен с апетитните си форми, Кейт Бекинсейл винаги е била популярна с откровените моменти от личния си живот, които споделя в интервюта. Тя неколкократно е обявявала, че не се е напивала, не е пробвала наркотици и никога не е имала свалка за една нощ. Последното й откровение е доста странно.

"Винаги нося пакет масло със себе си, когато пътувам. Когато пътувам от град в град, винаги слагам едно в багажа, за да съм сигурна, че ще имам. Аз съм лудата, която пътува с масло," каза актрисата от "Подземен свят" в интервю за списание People.

Снимка 378230

Източник: SplashNews

Отново там Бекинсейл разказва, че когато е снимала "Пърл Харбър" и се е видяла с майка си, последната й е казала, че изглежда стара. "Бях на стриктен нискомаслен режим за филма. Бях на 24, а имах бръчки, защото не приемах достатъчно мазнини. После срещнах специалист по хранене, който ми каза: Един ден всички ще казват: яжте повече масло и зехтин."

45-годишната актриса признава, че приема доволни дози кокосово и краве масло, а ефектът върху кожата й е почти мигновен.