Много станаха звездните раздели тази година и сред тях за съжаление попадат и тези на Кевин Костнър и Рийз Уидърспун и половинките им.

Дийкън Филип - синът на Рийз Уидърспун с първата си гола фотосесия

Когато синът на Рийз Уидърспун се снима гол

Децата вече са големи

След повече от десет години брак, актрисата се разведе със съпруга си Джим Тот, като в изявлението си в социалните мрежи сподели, че решението и за двама им е било трудно, но сега продължават напред "с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което създадохме заедно." Освен че двамата са се разделили по приятелски, те продължават и заедно да се грижат за 11-годишния си син Тенеси.

Скоро след новината за развода на Рийз Уидърспун, се заговори, че тя се среща с Том Брейди, който пък вече не е женен за Жизел Бюндхен. Предположенията, че актрисата и футболистът са двойка, обаче, така и не се потвърдиха.

Рийз Уидърспун с бившия си Джим Тот

Източник: GettyImages

Рийз Уидърспун с бившия си Джим Тот

Що се отнася до Кевин Костнър пък, той и вече бившата му съпруга Кристин Баумгартнер имаха 18-годишен брак. Техният развод обаче далеч не беше толкова приятелски като този на Рийз Уидърспун и Джим Тот. След продължило цели четири месеца съдебно дело двамата в крайна сметка стигнаха до споразумение, в което фигурира и сумата за издръжката на трите им деца - Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).

Кевин Костнър с бившата си Кристин Баумгартнер

Източник: GettyImages

Кевин Костнър с бившата си Кристин Баумгартнер

След края на бракоразводния процес Кевин Костнър призна, че се чувства зле, защото все пак "говорим за някого, когото обичам". Актьорът обаче явно вече се завръща към нормалния си живот, тъй като миналият месец изнесе няколко концерта с групата си Modern West.

Последно за личния му живот се заговори отново, когато в X (преди Twitter) се появи анкета, в която потребители можеха да гласуват какво мислят за него и Рийз Уидърспун като двойка. Това породи вълна от спекулации в социалните мрежи, че двамата актьори може и наистина да се срещат.

Отговорът дали това наистина е така не закъсня и дойде от представител на Рийз Уидърспун, който категорично отрече твърденията, пише E! News.

Кевин Костнър месец след развода - обратно към всичко, което обича

Какво се случва с Кевин Костнър месец след развода

Актьорът проявява и другите си таланти

"Тази история е напълно измислена. Не е вярна", сподели той.