Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-накрая да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на знаменитостите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации, когато си поискат.

Кендъл Дженър сама на MET Gala 2023, но с Bad Bunny на афтърпарти

Кендъл Дженър на MET Gala - с гадже или без

Любовни игрички

Кендъл Дженър явно също се отдала на почивка с пясък, слънце и море. Поредна звездна екзотична почивка, поредна гореща снимка по бански. Не че може да имаме нещо против. Особено когато става въпрос за Кендъл Дженър.

От поста й в Instagram не става ясно точно къде се намира, но пък кристално ясно - точно като морето на заден фон, се вижда колко умопомрачително секси е тя. И то за пореден път. 

Кендъл не се притеснява да демонстрира секси формите си, излегнала се директно на пясъка на райския плаж, като по всичко личи, че тя и човекът, който я снима, са единствените му посетители за деня. 

От кадрите не става ясно точно кой ѝ прави компания, но ни идва наум един човек. Последното име в дългия списък със завоевания на Кендъл Дженър е това на рапъра Bad Bunny.

Двамата така и не са потвърдили официално, че са двойка, но папараците неведнъж са ги засичали да си разменят целувки и прегръдки на тайни срещи. И така от февруари досега. Наскоро двамата отново бяха "уловени" да интимничат по време на баскетболен мач.