Най-вероятно сме чували прословутата фраза, че старата любов ръжда не хваща. Дали това обаче важи с пълна сила и за отношенията между Кендъл Дженър и Хари Стайлс?

Кендъл Дженър, Девин Букър и новината, че отново са разделени

Кендъл Дженър отново е сама

Този път излгежда окончателно

От 2013 до 2019 г. двамата са в динамичен период, в който ту са заедно, ту не са. Сега, няколко години по-късно, те все още не са решили окончателно да спрат да се виждат. Това е една от вероятните причини да се появят слуховете, че искрата помежду им пак се е възпламенила.

Друга причина е фактът, че и Кендъл Дженър, и Хари Стайлс съвсем наскоро преживяха раздели. Моделът вече не е заедно с баскетболиста Девин Букър, а певецът пък спря да се вижда с актрисата Оливия Уайлд.

Мнозина започнаха да спекулират, че Хари Стайлс сега преживява раздялата си като пак се среща с Кендъл Дженър. И да, факт е, че двамата наистина се срещат, но не и по романтичен начин. Поне така твърди източник на E! News.

"Кендъл и Хари са просто добри приятели", разкрива той и уточнява, че двамата са останали приятелски настроени през годините и поддържат връзка. Освен че се засичат в едни и същи социални кръгове, те излизат и за да си разказват един на друг какво им се случва.

Още след раздялата им през 2019 г. Хари Стайлс сподели в интервю пред Елън Дедженеръс, че с Кендъл си остават приятели.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс и твърденията, че двамата са временно разделени

Наистина ли са разделени Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Това ли е краят на връзката им

Към днешна дата и двамата са фокусирани върху себе си и кариерите си. Музикантът в момента е на турне, докато моделът пък наред с разширяването на бизнеса си, се стреми да има време и за семейството.