Миналата седмица Кайли Дженър пропусна наградите Еми 2019, на червения килим на които минаха сестрите й Кендъл Дженър и Ким Кардашиян.

Вчера, 25 септември, стана ясно, че тя няма да присъства и на Седмицата на модата в Париж, където трябваше да представи нова серия гримове, създадени в колаборация с Balmain.

А причината за отменените планове е мистериозно заболяване, заради което Дженър е била хоспитализирана преди дни. Конкретна информация за здравословното й състояние не се съобщава, а самата Кайли написа в Twitter, че се чувства много болна и е неспособна да пътува.

Снимка 444692

Източник: Twitter / Kylie Jenner

Тя допълни, че е много натъжена от факта, че няма да може да присъства на Седмицата на модата, но чака с нетърпение да гледа случващото се от разстояние и има пълно доверие на своя екип.

Говорител на риалити звездата потвърди, че тя се намира в болнично заведение В Лос Анджелис и състоянието й се подобрява. Плътно до нея е Кейтлин Дженър.

Кайли Дженър, Playboy и още провокативни снимки от фотосесията ѝ за списанието

Кайли Дженър без срам (и без дрехи)

Още провокативни снимки от фотосесията за Playboy

По непотвърдена информация, Дженър се е оплаквала от гадене и виене на свят, което е напълно възможно да е причинено от преумора, пише The Sun.