Дни след като бе обявена за бъдещия най-млад милиардер на света и се появи на корицата на Forbes, Кайли Дженър може да се похвали с още една - много специална и много лична корица.

Това е първата обща фотосесия на Дженър и половинката й рапъра Травис Скот. Двамата са заедно от около година, но вече имат и дъщеричка на няколко месеца.

А сега вече си имат и куп професионални снимки, които не само обиколиха света за броени часове, но и ще паснат и на всяка рамка.

Като истински професионалист, Кайли отива на снимачната площадка с голям антураж. Травис обаче не се чувства на мястото си и това не остава незабелязано. Той просто не обича да се снима, споделя Дженър пред GQ. Въобще не се и съмняваме, че жертвата той е направил единствено заради нея.

А това, което свързва силно двамата, не е взаимното им реципрочно влияние. А това, което всеки от тях поотделно оказва върху всички останали хора. Пример за мнозина, инфлуенсъри - както и да ги наречем, все ще им пасне. 

А и началото на любовната им история е доста яко: Кайли и Травис се срещат на фестивала Коачела през 2017 г. Той - като част от програмата, а тя - като зрител. И точно както в напудрените любовни филми, химията помежду им пламва от раз.

И точно в този момент рапърът прави своя най-стратегически и печеливш ход. "Моето турне продължава. Както ще направим по въпроса, защото очевидно се харесваме?"

Множествено число още на първото виждане... Нали?! Кайли и за миг не се поколебава и тръгва с него на турнето - веднага, без багаж и здрав разум, само с чувствата си. И от тогава, та досега. 

41 седмици след Коачела се ражда дъщеря им Сторми. Травис Скот се оказва смелчага и явно не вярва в "проклятието Кардашиян", според което жените от семейството провалят живота на своите мъже.

Кайли Дженър, 900 милиона долара и една корица на Forbes

Тя е на път да стане най-младият милиардер в света

А е само на 20

Смелчага е и защото присъства на раждането на дъщеря си. И не се притеснява да си признае, че добре си е поплакал.

За разлика от него, Дженър плаче доста често, дори при малки скандали с Травис. Но все пак, двамата вече се приемат за истинско семейство, така че всичко си е в реда на нещата.