Синди Крауфорд и Кая Гербер са небезизвестният тандем топ модели майка и дъщеря. А за приликите между двете продължава все толкова да се говори.

Off-White, Синди Крауфорд, Кая Гербер и останалите супермодели на дефилето в Париж

Когато майка и дъщеря се изправят една срещу друга

Кая Гербер и Синди Крауфорд на дефилето на Off-White

През края на 80-те и началото на 90-те Синди Крауфорд можеше редовно да бъде забелязана по парижките подиуми, често носейки изцяло черни, обгръщащи фигурата ѝ тоалети на дизайнера Азедин Алая. Като основател на модната къща Pieter Mulier влиянието му все още се усеща силно, години по-късно.

Любовта на Синди Крауфорд към дизайнера очевидно се е прехвърлила и върху дъщеря ѝ, тъй като миналата година двете заедно са присъствали на откриването на изложба в Париж, посветена на работата му.

А тази седмица Кая Гербер ни напомни както за собствената си привлекателност, така и за таланта на дизайнера с визия, вдъхновена от 90-те.

Снимка 591692

Източник: GettyImages

На събитието Academy Museum Gala в Лос Анджелис редица знаменитости отпразнуваха работата на музея за запазване на филмовата история и дефилираха по червения килим с впечатляващи тоалети. Една от най-запомнящите се визии беше тази на 21-годишният модел Кая Гербер.

Тя бе облякла черна ефирна рокля, част от пролетната колекция за 2023 г. на модната къща Pieter Mulier. Освен че тоалетът е забележително нежен, стилен и секси, той е специален също и с това, че за първи път е представен на модния подиум. Нещо, с което Кая Гербер вероятно доста се гордее.

Снимка 591693

Източник: GettyImages

За визията си моделът работи със стилиста Даниел Голдбърг, с когото решават, че бижутата са напълно излишни, а косата би било най-подходящо да оформят на семпли вълни.

Най-добре облечените звезди на MET Gala 2022

Блясък, деколтета и полупрозрачни тоалети

Кои бяха най-добре облечените звезди на MET Gala

Начинът, по който Кая Гербер изглежда на събитието, е колкото минималистичен, толкова и изтънчен, нежен и несъмнено секси. Моделът определено знае как да предизвика по най-деликатния и ефектен начин.