Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са горди родители на пораснало момче, което вече завършва колеж. Дилън Дъглъс отбеляза приключването на обучението си в университет в Браун, в неделя, 29 май.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Карис Дъглас и рождения ден на дъщеря им

Какво се случва с дъщерята на Катрин Зита-Джоунс

Актрисата е откровена в социалните мрежи

За повода актрисата не пропусна да сподели своята гордост с безбройните си последователи в Instagram, публикувайки снимка на 21-годишния младеж - облечен, както подобава за случая с тога шапка за дипломиране.

На кадрите 52-годишната Катрин Зита-Джоунс изглежда изключително щастлива, докато прегръща порасналото си дете. "Поздравления за дипломирането на моето момче, моята гордост, моята радост - Дилън", пише Катрин към снимката. "Не успявам с думи да изразя колко се гордея с теб и колко те обичам."

77-годишният Майкъл Дъглас също не остана безпристрастен към случващото се. За да отбележи голямото събитие на Дилън, той сподели публикацията на съпругата си в Instagram Story.

Неведнъж Катрин е разкривала моменти от студентския живот на Дилън. Често тя, заедно с майкъл и по-малката си дъщеря Карис, посещават през годините колежа на Дилън, снимайки се и споделяйки снимки в социалните мрежи.

Преди месец пък, в интервю за The Ellen DeGeneres Show, Майкъл Дъглъс с гордост разказа за говори за наклонностите на Дилън към "смели приключения", след като самата водеща Елън Дедженерис сподели клип на тийнейджъра, който се скача от висока скала и се гмурка дълбоко във водата. А след това пък прави скок с парашут, пише Рeople.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и семейната им ваканция в Доминикана

Семейната ваканция на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Щастливи заедно

"Спомням си тази възраст", добави Майкъл. "Мисля, че е нормално за момчетата да се тестват така, вероятно е въпрос на хормони... нещо, да се тестваш... Просто искам само да бъде внимателен."