Карл Лагерфелд почина на 19 февруари 2019 г. на 85 години.Творческият директор на Chanel и Fendi няма свои биологични деца. За сметка на това обаче, има богатство, което се изчислява на около 200 милиона долара. Когато към тях прибавим и недвижимото му имущество, наследството става наистина апетитна хапка, която обаче не е за всяка уста.

Карл Лагерфелд, наследството му, котката Шупет и  Хъдсън Крьонинг

Кой ще наследи милионите на Карл Лагерфелд

Очаквано необичаен отговор

И въпреки че малко след като Карл Лагерфелд си отиде, плъзна новината, че котката му Шупет ще наследи част от богатството му, въпросът с наследството всъщност все още не е решен.

Именно поради тази причина френският вестник Le Parisien решава да се заема със задачата да състави списък с потенциалните наследници на Карл Лагерфелд.

За голяма наша изненада в предполагаемия списък на изданието го няма името на мъркащия Шупет. Там обаче фигурира Франсоаз Касот, която сега се грижи за любимата котка на дизайнера и е нейна официална представителка.

Като най-вероятни кандидати са посочени бодигардът на Карл Лагерфелд -  Себастиен Жонд и моделът Батист Джабикони. Другите потенциални наследници са кръщелникът на дизайнера - Хъдсън Крьонинг и неговият баща Брад Крьонинг. Друго име, което споменава изданието, е Каролин Лебар, занимаваща се с връзките с обществеността на марката Karl Lagerfeld.

Карл Лагерфелд и Хъдсън Крьонинг

Източник: GettyImages

Карл Лагерфелд и Хъдсън Крьонинг

Все още не е ясно кога точно ще се разбере кой ще наследи богатството на прочутия дизайнер, но според изданието няма да е изненадващо, ако всеки един от изброените, е споменат в завещанието на Карл Лагерфелд.