Две разкошни сестри от Лондон, и двете известни модели и актриси, произхождащи от британската аристокрация, решават да създадат къщата на мечтите си заедно в слънчевия Лос Анджелис.

Става дума за Попи и Кара Делевин, които отвориха вратите на дома си в Калифорния пред Architectural Digest, за да демонстрират своя личен и неподражаем стил.

Сестрите се доверяват на Николо Бини от архитектурното бюро Line Architecture, за да декорира техния съвместен дом така, че да се чувстват наистина комфортно.

Снимка 437830

Източник: Architectural Digest

Купуват къщата преди около година и половина от Джаред Лето и я преобразяват до неузнаваемост, така че да прилича на малка джунгла - с много зеленина и растителни мотиви навсякъде. 

Снимка 437828

Източник: Architectural Digest

От входната врата, която ни отварят момичетата, се насочваме директно към просторната им трапезарията в смарагдово зелено и приветливата кухня в бяло. Момичетата не крият, че обичат и розовото, затова и са подбрали този цвят за много от своите съдове.

Снимка 437825

Източник: Architectural Digest

Обиколката продължава в стаята за гости с бамбуково двуетажно легло, което сестрите са избрали специално, за да може да побира възможно повече хора, които ги посещават.

От стаята за гости се излиза на прекрасна тераса с гледка към гъста растителност пред къщата, отново напомняща за джунгла. Всичко в къщата и около нея прилича на нещо като ботаническа градина и си личи, че момичетата обожават зеленината.

Снимка 437823

Източник: Architectural Digest

Следва спалнята на Попи Делевин, която самата тя описва като много успокояващо и релаксиращо място. Място, където може да медитира. Стаята е с гледка към градината и впечатление правят не само белите цветове, но и това, че в помещението влиза много светлина.

Снимка 437826

Източник: Architectural Digest

За разлика от тази на сестра ѝ Кара, която е много по-мрачна. Обзаведена и декорирана основно в червено и лилаво, стаята на Кара Делевин е с огромно легло по поръчка, заради дългите ѝ крака, както самата тя отбелязва.

Снимка 437827

Източник: Architectural Digest

Моделът е сложила и няколко дивана в спалнята си, където провежда бизнес срещите си. Банята ѝ пък е изцяло в марокански стил - от плочките и мивката, до най-дребния детайл. Кара не пропуска да се похвали и с шантавата си колекция от нетрадиционни пепелници, които държи в спалнята си.

Продължаваме обиколката с едно много специално място за двете сестри - стаята за гледане на филми, както те ѝ казват. С удобен диван от кадифе, пилон, огледален таван, специални светлини и поне 16 еротични картини по стените, помещението обаче по-скоро прилича на стрийптийз бар.

Снимка 437821

Източник: Architectural Digest

Оттам отиваме в малка градина, която е тяхната трапезария на открито, защото момичетата обичат да се хранят навън. Обзаведена е с огромна маса и няколко различни стола, отново в присъщия за тях шантав стил. Като типични британки, те използват кътчето и като място за пиене на чай и игра на карти.

Снимка 437824

Източник: Architectural Digest

Както повечето известни личности с големи и луксозни къщи, и Кара, и Попи в своята си имат стая за забавления, където място намират не само удобни висящи столчета, диван и различни игри, но и цели два бара с всякакъв вид алкохол, включително и наливна бира.

Снимка 437829

Източник: Architectural Digest

От стаята за игри, сестричките ни извеждат навън пред басейна, който очевидно е по-скоро за украса. И двете признават, че все още не са го използвали, но обещават, че някой ден ще го направят. Басейнът си има и джакузи, както и барбекю кът, изцяло оборудван за тази цел.

Снимка 437831

Източник: Architectural Digest

Като за финал Кара и Попи Делевин са решили да ни покажат любимата си шатра в градината до басейна, застлана отвътре с шарени одеяла. За да ни демонстрират колко комфортно се чувстват там, момичетата изпращат екипа на Architectural Digest, легнали с двете си прекрасни кучета в малкото си убежище.