Все повече се притесняваме за психическото състояние на Кание Уест. Миналата година той се кандидатира за президент, след това използва снимка на актрисата Кирстен Дънст в предизборната си кампания, без тя да е давала своето съгласие, и... гласува за себе си. И това са само част от тревожните му действия.

Кание Уест, Ким Кардашиян и какво мисли да направи рапърът след развода

Плановете на Кание след развода с Ким

Всеки тръгва по своя път

Paper припомня и за Стив Стейнълис - един от личните му бодигарди, според когото Кание е една от най-неприятните личности, с които е работил. А както стана ясно тези дни, явно вече е готов да сподели и задкулисните си преживявания с рапъра в, както ги нарича, "експлозивни" кадри.

В интервю за Page Six Стив Стейнълис казва, че към него вече има предложения за заснемането на документален филм, отправени му от две отделни студиа.

Стейнълис е бивш офицер от Полицейското управление на Ню Йорк. През 2012 г. създава първата си продуцентска компания и от години се занимава с актьорство. Последното заглавие, което издава и в което участва, е The Fifth Borough от 2020 г.

Стейнълис е охранявал редица прочути личности, сред които и Леонардо Ди Каприо. За Кание Уест е работил само два пъти, но затова пък всеки ден, в който е изпълнявал задълженията си, е бил ново приключение, неразказаните истории от което са много.

Бодигардът е бил свидетел на едни от най-странните реакции на Уест, включително и на прословутия му емоционален срив през 2016 г. Тогава преди участието си в шоуто Saturday Night Live той започва да обижда екипа на предаването и заплашва да прекрати изпълнението си на живо.

А ако Стейнълис снима документален филм, той вероятно ще започне с обвинението в нарушаване на Договора му за конфиденциалност, отправено от Ким Кардашиян и Кание Уест през 2016 г., и заплахата им за иск на стойност 30 милиона долара.

Кание Уест, Ким Кардашиян, жилището в Калифорния и първи подробности за развода им

За кого е семейният дом на Ким и Кание след развода

Първи детайли от развода

Коментар от страна на Кание Уест все още няма.