Кание Уест е един от онези хора, които дълго време стоят извън радарите и изведнъж, съвсем неочаквано, правят нещо, с което шокират всички.

Наскоро рапърът се завърна в Twitter и реши да компенсира отсъствието си с безкрайна поредица от постове, които му костваха около 10 милиона последователи в мрежата.

След като "размъти водите" по неговия си запазен начин, рапърът реши, че трябва да влезе в по-открит диалог с аудиторията си, и даде 105-минутно интервю за американското сутрешно шоу Power 105.

В него Уест засегна почти всички горещи въпроси около себе си. Връща се и до периода през 2016 г., когато по време на турнето на "The Life of Pablo" в САЩ постъпи в психиатрично отделение. Конкретно за тази случка изпълнителят каза, че чувства срива си като градивен елемент, от който е успял да извлече и научи много.

Въпреки това, инцидентът го е лишил от голяма доза увереност и за първи път е усетил истинското смирение у себе си. Нещо, което преди напълно е отричал.

От интервюто става ясно, че в този период Кание е бил зависим от опиати. Заради направената му липосукция, лекарите му предписват болкоуспокояващи. Под тяхното въздействие той е бил почти постоянно, защото вместо две, рапърът редовно е взимал по седем таблетки на ден.

По отношение на симпатиите си към Тръмп, които му донесоха доста негативни реакции в мрежата, Уест каза, че е искал да има близки отношения с президента, за да му даде идеи, които биха довели до промяна за всички.

Кание Уест, Тръмп, Twitter и един измислен скандал

Кание Уест, Тръмп, Twitter и един измислен скандал

Не винаги е това, което изглежда

Относно драмата си с Джей Зи, рапърът споделя, че не го е виждал, но го усеща, и отскоро отново си разменят съобщения.

По време на цялото интервю Кание изглеждаше спокоен и уравновесен, но само няколко часа след публикуването му в интернет, от TMZ пуснаха друго видео, в което рапърът е доста по-емоционален и раздава размисли и страсти насред редакцията на медията.