Миналата седмица не само върлите почитатели на Камила Кабейо и Шон Мендес останаха изненадани от новината за раздялата им, но и всички останали.

Камила Кабейо, Шон Мендес и новината за раздялата им

Още една звездна връзка приключи

Камила Кабейо и Шон Мендес вече не са заедно

Защото както често се случва при известните личности - тези новини идват от нищото, когато уж всичко изглежда наред, а понякога дори перфектно.

Камила и Шон дадоха заявка, че не се разделят с лоши чувства и искат да останат добри приятели. Но не изтъкнаха (не че са длъжни) причина за провалените им романтични отношения.

Снимка 503984

Източник: GettyImages

Може би някога ще го направят, но засега имаме само догадки. А и информация от източници на различни издания и медии. Точно от източник, близък до кубинската изпълнителка, разбираме, че всъщност връзката им просто се е изчерпала.

Пред E! News запознатият твърди, че Шон Мендес е бил инициаторът на разговорът, довел до раздялата им. Камила, от своя страна, е била доста разстроена, но също се е съгласила, че това е най-добре и за двамата.

Камила Кабейо, Шон Мендес и подкрепата на любимия й, докато снима „Пепеляшка“

Приказка за Камила Кабейо и нейния принц

И какво общо има предстоящия филм „Пепеляшка“

Източникът, близък до нея, твърди, че през първите няколко дни ѝ е било много трудно и тежко, но се е опитвала да запълни времето и мислите си с работа. Към момента твърденията са, че раздялата между изпълнителите не е плод на нещо, което се е случило, а просто връзката им се е изчерпала.