Последната около година е доста тежка за Том Брейди, като основните новини около легендарния състезател по американски футбол са свързани с развода му с Жизел Бюндхен.

Том Брейди на лятна почивка с децата си - как се забавлява семейството

Лош баща ли е Том Брейди

Какво ли биха казали майките на децата му

Но той вече е в историята и двамата са намерили начин да отглеждат децата си. И макар да прекрати за втори път кариерата си в началото на годината, Брейди не е спрял да поддържа добра форма.

От години той е известен с това, че стои далеч от бялата захар, млечните продукти, бялото брашно, йодираната сол и кофеина. След като вече е в пенсия обаче продължава да избягва тези храни, за да е в добра форма.

Продължава и да не е голям фен на ягодите, които не консумира изобщо. И всичко това може да изглежда като доста стриктен режим за спазване, но не така мисли и той.

В интервю за People 45-годишният Том Брейди казва, че за него това не е строг хранителен режим, а просто се опитва да взима решения за тялото си, които са здравословни. По този начин той смята, че може да живее живота точно така, както иска.

Поводът, който събра всички любими жени на Том Брейди на едно място

Всички любими жени на Том Брейди - накуп и на едно място

Когато има разбирателство и хармонични отношения

Брейди казва, че все още се храни точно така, както докато е бил активен спортист, а една от причините е, че не спира да се движи на ежедневна база. Той е твърдо убеден, че всичко, което вкарва в тялото си, е важно, затова внимава какво е то.