След като сам призна за сериозни затруднения в производствения процес на Tesla Model 3 и не скри, че май е попрекалил със смелите мечти, на Илон Мъск не му остана друго, освен да се вземе в ръце и да измисли как да закърпи загубите.

Акциите на компанията за електрически автомобили може да спаднаха с няколко процента заради последния скандал със собственика й, но сега Tesla започва малко по-малко да се отплаща за безсънните нощи и часовете сън под бюрото.

Падението на Илон Мъск

Падението на Илон Мъск

Какво се случва с милиардера

Първата Model 3 слезе от поточната линия преди около месец, а сега вече е при своя собственик. Дотук добре, но изненадата е, че електрическият автомобил бе доставен до дома на купувача, и то лично от Илон Мъск.

Снимка 371589

Източник: Facebook / Tesla.addict

Ето на това му се казва обслужване! И това няма да бъде прецедент, а ще се превърне в практика. Директно от завода, без дилъри, допълнителни разправии и излишно опаковане, пише Business Insider.

Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Ето къде е проблемът

Повече подробности засега не се уточняват и подозираме, че това е просто поредното импулсивно решение на Мъск. Все пак, всичко можем да очакваме от човек, който решава да създаде огнехвъргачки и ги разпродава за броени часове.