Мадона направи много лошо впечатление по време на годишните видео музикални награди на MTV, като превърна трибюта на Арета Франклин в автобиографична реч.

Много хора реагираха остро на поведението на певицата, която в отговор на нападките направи нещо като извинение в социалните мрежи.

Мадона и неуважението ѝ към Арета Франклин

Мадона и неуважението ѝ към Арета Франклин

С какво певицата ядоса феновете

Като честити на Камила Кабейо победата, Мадона допълни, че иска да изясни нещо:

"Бях помолена да представя видео на годишните награди на MTV! И после ме помолиха да споделя няколко случки от кариерата си, свързани с Арета Франклин! Споделих част от своя професионален път и благодарих на Арета, че ме вдъхнови. Не възнамерявах да правя трибют. Това щеше да бъде невъзможно в рамките на две минути и с целия този шум и награди. Никога не бих могла да го направя в този контекст или среда. За съжаление, повечето хора са толкова бързи в преценката си. Обичам Арета! Респект."

И допълни: "Обичам Камила. Обичам роклята си. Обичам любовта. И няма нещо, което някой може да каже или да направи, за да промени това."

анкета

Трябва ли Мадона да се извини истински?

Виж резултати

Да, много ме дразни как се измъква 35.4%

Не, казаното от нея е достатъчно 54.9%

9.7%

Както може да се очаква, много фенове отново бяха подразнени и отново реагираха бурно в отговор на поста на Мадона, пишейки, че не вярват да има нещо по-голямото от егото на певицата.